General

Generalitati

SC REPOM srl (Renewable Energy Production – Operation and Management) este o societate cu răspundere limitată cu sediul în Braşov, România, specializată pe serviciile necesare pentru instalațiile producătoare de energie electrică din surse regenerabile. REPOM şi-a iniţiat activitatea la începutul anului 2012, bazându-se pe expertiză germană.

Scopul REPOM este de a furniza o gestiune a bunurilor „fără griji”, un serviciu complet pentru proprietarii centralelor care produc energie din surse regenerabile. REPOM preia toate sarcinile operaţionale şi obligaţiile, inclusiv mentenanţa şi îndepărtarea contabilităţii din răspunderile asociaţilor. Aceste servicii sunt furnizate conform standardelor de calitate germane (Deutsche Wertarbeit), incluzând:

  • Asset- și Facility Management pentru întreaga instalație;
  • furnizarea inspecțiilor regulate şi a mentenanței programate și neprogramate;
  • furnizarea şi optimizarea prognozei de producție, gestionarea vânzării energiei, precum şi vânzările de certificatelor verzi;
  • gestionarea relațiilor cu autoritățile, distribuitorii şi furnizorii de energie, Transelectrica, OPCOM, etc;
  • supervizarea oricărui serviciu prestat de către terți, asemenea suportului din partea producătorilor de echipamente sau securitatea și paza obiectivului;
  • administrarea contractelor şi menţinerea avizelor şi licenţelor la zi.

Serviciile REPOM sunt furnizate prin intermediul unei echipe  de specialişti cu o largă calificare  de la o supervizare, a instalaţiei online, la distanţă, nonstop la servicii de previzionare a producţiei energetice, precum și de experţi în tehnologia energiei regenerabile, specialişti administrativi şi în consultanţă juridică.  Echipa de specialişti pe şantier, cu Facility Manageri pentru fiecare locație, va sta la dispoziția proprietarilor centralelor electrice care produc energie din surse regenerabile.